dimarts, 18 de desembre del 2012

22D - Cantada de Nadales i Carta als reis


Estimats reis de l’orient convergent, s’Altesa Trias, i ses Majestats Ardanuy i Medeiros:
Aquest any, els treballadors d’escola bressol ens hem portat massa bé. Hem atès als infants i famílies de les nostres escoles amb cura i respecte, encara que hem estat educant amb un estrès que no aporta res de bo pels infants i les seves famílies.
Hem treballat de valent per tirar endavant un model d’escola bressol pública que ja no representa la qualitat que les educadores i els educadors pensem que els infants i les seves famílies es mereixen.
Hem fet mans i mànigues per poder lluir d’unes escoles bressol de contingut pedagògic mínimament acceptable, ja que tenim un compromís amb les persones, el medi ambient i amb la Ciutat Educadora que Barcelona aspirava a ser.
Per això us demanem que deixeu de portar tant de carbó a les escoles! Que comenceu a comptar amb les educadores i els educadors, que treballem amb els infants cada dia, com a persones competents en matèria educativa. Les retallades que actualment es practiquen mai portaran a fer escoles de qualitat sinó escoles de burocràcia on no es dona valor a les persones sinó als números.
I per què no construïm la ciutat de les persones a partir de LES PERSONES?! És a dir, prioritzant l'educació dels infants - també en el pressupost-, i recolzant les bones practiques educatives i les persones que treballen al voltant de la petita infància.
I estimats Reis Mags, no cal molt or, mirra o encens.
Necessitem un compromís real per crear unes ESCOLES PÚBLIQUES DE QUALITAT entre tots...... i que compliu els pactes (convenis) que fem!
Rebeu una salutació.
Col·lectiu de Mestres de les Escoles Bressol Municipals i Serveis Complementaris de Barcelona.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada