dijous, 20 de setembre del 2012

TENYIM DE GROC LA MERCÈ


Ha tornat a començar el curs amb les noves ràtios, la reducció del personal de suport i les externalitzacions. Volem que la veu en favor del benestar dels nostres infants se segueixi sentint. Per això us convoquem a tenyir de groc les properes festes de la Mercè de les següents maneres:

- porteu el mocador groc allà on aneu. Els podreu trobar a l’escola (2,50 Euros). I també les bosses, les samarretes, el que sigui però de groc i recordant que el 0-3 hi és.

- el dilluns 24 de setembre tornem a omplir la plaça! Quedem a les 11h a plaça St.Jaume per a gaudir petits i grans dels gegants i la festa tot reivindicant que el 0-3 HI ÉS!

- Fotomercè, fem sentir la nostra veu de manera gràfica (animem tiets, tietes, amics, àvies, veïns, educadores de support, mestres, fotògrafs amateurs i professionals…). Enviem fotos amb elements grocs i el 0-3 HI ÉS. Ja vam fer la nostra aportació al PAM, fem-la ara a Fotomercè. Les fotos es podran penjar a internet del 21 al 30 de setembre.

- divendres 21 de setembre, toc d'inici groc i pregó alternatiu, portant samarretes, mocadors, pancartes... (considerem que és una trobada més adequada per a adults).

Són les festes de la gent, volem que els nostres fills i filles les gaudeixin i al mateix temps volem fer visible que les famílies i els equips d’educadores seguim treballant plegats en la defensa de les escoles bressol municipals.

Seguim endavant i gaudim de les festes !

Col.lectiu d’AMPAs bressol de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada