dijous, 20 de setembre del 2012

TENYIM DE GROC LA MERCÈ


Ha tornat a començar el curs amb les noves ràtios, la reducció del personal de suport i les externalitzacions. Volem que la veu en favor del benestar dels nostres infants se segueixi sentint. Per això us convoquem a tenyir de groc les properes festes de la Mercè de les següents maneres:

- porteu el mocador groc allà on aneu. Els podreu trobar a l’escola (2,50 Euros). I també les bosses, les samarretes, el que sigui però de groc i recordant que el 0-3 hi és.

- el dilluns 24 de setembre tornem a omplir la plaça! Quedem a les 11h a plaça St.Jaume per a gaudir petits i grans dels gegants i la festa tot reivindicant que el 0-3 HI ÉS!

- Fotomercè, fem sentir la nostra veu de manera gràfica (animem tiets, tietes, amics, àvies, veïns, educadores de support, mestres, fotògrafs amateurs i professionals…). Enviem fotos amb elements grocs i el 0-3 HI ÉS. Ja vam fer la nostra aportació al PAM, fem-la ara a Fotomercè. Les fotos es podran penjar a internet del 21 al 30 de setembre.

- divendres 21 de setembre, toc d'inici groc i pregó alternatiu, portant samarretes, mocadors, pancartes... (considerem que és una trobada més adequada per a adults).

Són les festes de la gent, volem que els nostres fills i filles les gaudeixin i al mateix temps volem fer visible que les famílies i els equips d’educadores seguim treballant plegats en la defensa de les escoles bressol municipals.

Seguim endavant i gaudim de les festes !

Col.lectiu d’AMPAs bressol de Barcelona

dimarts, 18 de setembre del 2012

Assemblea Groga Setembre

Us convidem a venir el proper diemcres 26 de setembre al Centre Social de Sants, tant sigueu AMPES, mestres, pares, mares...... per seguir lluitant contra les retallades en educació des del barri de Sants.

dimecres, 12 de setembre del 2012

Fotos Cassolada primer dia de curs i Audiencia pública juliol

Algunes fotos de la cassolada del primer dia de curs a la Plaça de Sants i del dia que es va anar a l'audiencia pública del Districte el passat mes de juliol a demanar resposta del manifest presentat.

Foto: El 3.cat
Foto: El 3.cat




Veure la noticia


dimarts, 4 de setembre del 2012

Cassolada primer dia de curs

Veniu a la cassolada el primer dia de curs, en contra dels acomiadaments, les retallades, augment de ratios.... que ens continuen afectant aquest curs. 
 Veniu de groc i amb coses per fer soroll. Escalfem els motors de les protestes per aquest nou curs.

Veure notícia